Sport

Röplabda: HPQ-vereség a Veszprémtől

Röplabda: HPQ-vereség a Veszprémtől

2010. december 11., szombat
Röplabda: HPQ-vereség a Veszprémtől

Nem sikerült a bravúr a Veszprém ellen, a HPQ-Szeged továbbra is mindössze egy győzelemmel áll a férfi röplabda Extraligában, miutána szombat délutáni hazai mérkőzésen sima vereséget szenvedett a balatonfelvidékiektől.

Mészáros Péter

tanítványai azt a Veszprémet fogadták, melynek jelenlegi edzője az egykori Medikémia Szegeddel bajnoki címeket és kupagyőzelmeket begyűjtő

Nyári Sándor

. Az első szettben 8-7-es vendégvezetésig bírt kapaszkodni a hazai gárda, majd a Veszprém elment 19-14-re és innen már behúzták az első játszmát. A folytatás szorosabbra sikerült, négy pontnál többel nem tudtak elhúzni a vendégek, volt 20-20 is az állás, de végül ez a játékrész is Nyári Sándor csapatáé lett. A harmadik szettet 6-0-s villámrajttal nyitotta a vendégcsapat, de a HPQ becsülettel küzdött és 18-18-nál egyenlített. A veszprémi időkérés azonban megtörte a lendületet és végül 25-19-cel ez a játék is a vendégeké lett.

Férfi röplabda Extraliga, 10. forduló

HPQ-Szeged - Company Nyelviskola Veszprém 0-3 (15-25, 22-25, 19-25)

Szeged, újszegedi sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Vári, Bátkai-Katona.

HPQ-Szeged:

Torma, Bitó, Makhult, Bondor, Babanyecz, Posztós.

Csere:

Filius (lib.), Csíkos, Strezeneczki.

Vezetőedző:

Mészáros Péter.

Veszprém:

Puspán, Seck, Németh, Czintula, Tóth, Cziczó.

Csere:

Horváth Á. (lib.)

Vezetőedző:

Nyári Sándor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.