Közélet

Péntekig gyűjt játékokat a gyerekkórháznak a Fidesz

Péntekig gyűjt játékokat a gyerekkórháznak a Fidesz

2010. december 14., kedd
Péntekig gyűjt játékokat a gyerekkórháznak a Fidesz

A Fidelitas és a Fidesz szegedi szervezete közös játék- és adománygyűjtő akciót hirdetett a Szegedi Gyermekkórház kis betegei részére, melynek keretében december 17-ig várják az adományokat.

A Fidelitas és a Fidesz szegedi szervezete közös játék- és adománygyűjtő akciót hirdetett a Szegedi Gyermekkórház kis betegei részére a múlt hét héten. Gyimesi László a gyűjtéssel kapcsolatban elmondta: mivel a játékok kórházba kerülnek, elsősorban könnyen tisztítható ajándékokat várnak, de aki tud egyéb adománnyal is segíthet. A játékokat a szegedi Fidesz Victor Hugo utcai irodájába várják a szervezők egészen péntek délig. A játékokat karácsonyig juttatják el a szervezők a beteg gyermekek részére, amelyek elsősorban a kórház gyűjteményét gazdagítják majd, de természetesen a kicsik is hazavihetnek belőle. Az iroda hétfőtől csütörtökig 10 és 17 óra között, míg pénteken 10-tól délig tart nyitva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.