Bulvár

Őrizetben a szlovák embercsempész

Őrizetben a szlovák embercsempész

2010. december 25., szombat
Őrizetben a szlovák embercsempész

Őrizetbe vette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság azt a szlovák állampolgárságú embercsempészt, akit tegnapra virradó éjszaka fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei Szőregen.

A határrendészeknek feltűnt egy autó gyanús mozgása, ezért intézkedés alá vonták. Ennek során az autóban négy török állampolgárt és az őket szállító embercsempészt találták. A törökök nem sokkal korábban illegálisan lépték át a Magyar Köztársaság államhatárát, míg a szlovák sofőr feladata az lett volna, hogy Bécsig eljuttassa őket. Az embercsempész ellen büntetőeljárás indult, a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását. Szenteste összesen hét határsértőt fogtak el a stabil hőkamera segítségével a határrendészek Röszke térségében. Először egy három fős koszovói csoportot, majd tíz perc elteltével egy négy fős afgán csapatot vontak intézkedés alá. Ügyükben idegenrendészeti eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.