Közélet

Lázár szerint nonszensz kifogások érik a médiatörvényt

Lázár szerint nonszensz kifogások érik a médiatörvényt

2010. december 27., hétfő
Lázár szerint nonszensz kifogások érik a médiatörvényt

Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője szerint a médiatörvényt érő külföldi kifogások jó része nonszensz, hiszen a törvény európai példák alapján született - derül ki a politikussal a Magyar Hírlapban közölt interjúból.

A lap hétfői számában a politikus arra a kérdésre, hogy a kormányoldal miért nem beszélt az utóbbi hónapokban ezekről a nemzetközi tapasztalatokról kijelentette: erről a kormányzati kommunikációért felelős személyeket kellene megkérdezni.

Lázár

hangsúlyozta, a kormánypárt mostani belső vitái 2011 gyöngébb előjátékának minősíthetők. "Olyan volumenű változásokat tervezünk, amelyeket még jelentősebb szakmai viták fognak követni" - mondta Lázár, utalva arra, hogy jövőre olyan területeken várhatók átalakítások, mint az egészségügy, az oktatás, a szociális ellátórendszer, az önkormányzatok és emellett napirenden lesz az EU elnökség és az alkotmánymódosítás is. Ugyanakkor megjegyezte azt is, hogy frakcióvezetőként a szakmai vitákat nem elfojtani, hanem éppen generálni szeretné.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.