Közélet

Ismét Országos Kirakodó- és Állatvásár Mórahalmon

Ismét Országos Kirakodó- és Állatvásár Mórahalmon

2010. december 9., csütörtök
Ismét Országos Kirakodó- és Állatvásár Mórahalmon

Mórahalmon minden hónap harmadik vasárnapján, így december 19-én is sor kerül az Országos Kirakodó- és Állatvásárra a Munkácsy Mihály utcai vásártéren. A Szent Erzsébet Gyógyfürdőben pedig akciós ünnepi ajánlatokat kínál az érdeklődőknek.

Újra megnyitja kapuit a mórahalmi Országos Kirakodó- és Állatvásár

A több évtizedes múltú kirakodó és állatvásárt havonta közel 10 000 ember látogatja, ahol mindenki kedvére válogathat megannyi kincs, régiség, bútor, és ruhanemű között. A vásározók december 18-án éjféltől léphetnek be a vásártér területére. A szervezők arra kérik a helyi lakosokat, hogy aki teheti, hagyja otthon személygép járművét. A részvétellel kapcsolatos egyéb információk a Móraép Kft. központi számán, a 0662-281-055-ön kérhető.

Móra-Vitál akciós ünnepi ajánlatok

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, Gyerekfürdő és Szaunavilág megnyitóján megismert frissítő talpmasszázs igénybevételére van lehetőség a Móra-Vitál akciós ünnepi ajánlatain keresztül. Időpont egyeztetés és előjegyzés a Gyógyászati recepción kérhető. Tovább bővülnek a szolgáltatások, hiszen lézeres terápiás kezelés válik elérhetővé OEP finanszírozással a reumatológia és fizikoterápia keretében orvosi rendelvényre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.