Közélet

Átvizsgálják a MÁV beszerzési rendszerét

Átvizsgálják a MÁV beszerzési rendszerét

2010. december 28., kedd
Átvizsgálják a MÁV beszerzési rendszerét

A MÁV belső ellenőrzési főosztálya programot dolgoz ki a vasúttársaság teljes beszerzési rendszerének átvizsgálására annak érdekében, hogy a jövőben beszerzéssel kapcsolatos visszásságok ne fordulhassanak elő – értesült a Magyar Nemzet.

A cégnél közölték, a költségtakarékossági intézkedések valamennyi leányvállalatra egyaránt érvényesek, a vasúttársaság új vezetése ezért hozzákezdett a meglévő szerződések átvizsgálásához. A lap egyébként azért kereste meg a MÁV-ot, mert információi szerint leányvállalatánál, a MÁV Informatikánál a kormányváltás előtt több furcsa kifizetés is történt. Ezt nem kommentálták, ugyanakkor megerősítették, hogy a cégnél tavaly decemberben több mint hárommillió forint úszott el egy meg nem tartott rendezvény miatt. További részletek a keddi Magyar Nemzetben. (Forrás:

mno.hu

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.