Egyetem

Áldiplomák és bérvizsgák virágzása Magyarországon

Áldiplomák és bérvizsgák virágzása Magyarországon

2010. december 28., kedd
Áldiplomák és bérvizsgák virágzása Magyarországon

Magyarországon is virágzik a diplomagyártás, és bizony egyre többen próbálkoznak sokévnyi tanulás helyett gyorsan, olcsón felsőfokú oklevélhez jutni - írta a Magyar Nemzet.

A lap keddi számában a helyzetet ismertetve megemlítik, hogy olyanok is akadnak, akik valódi diplomát szeretnének komoly erőfeszítések nélkül: ők bérvizsgázót alkalmaznak. Azt írták, hogy az interneten hirdetik a hamis diplomákat, amelyek ára

Makula György

, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint 10 000 és 200 000 forint között mozog. Ugyanakkor a cikk írója figyelmeztet: a hamis diplomát vásárlók jobb, ha tudják: nemcsak a hamisító követ el bűncselekményt, hanem az is, aki használja az okmányt. A cikkben megemlítik azt is: legálisan működő internetes oldalon is hirdetnek olyan szolgáltatást, amelynek keretében tanárok pénzért oldanak meg házi feladatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.