Bulvár

Albérlője bántalmazhatta az elhunyt szatymazi nőt

Albérlője bántalmazhatta az elhunyt szatymazi nőt

2010. december 21., kedd
Albérlője bántalmazhatta az elhunyt szatymazi nőt

Halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ma délután egy 49 éves férfit – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Szegedi Tudományegyetem Igazságügyi Orvostani Intézete jelezte a rendőrségnek, hogy kedden egy 57 éves szatymazi nő boncolása során idegenkezűségre utaló nyomokat találtak. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az azonnali adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a 49 éves férfit, az áldozat albérlőjét. A rendőrség vizsgálja a bűncselekmény indítékát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.