Sport

Vízilabda: kihívás nélküli, megsemmisítő Beton-győzelem + FOTÓK

Vízilabda: kihívás nélküli, megsemmisítő Beton-győzelem + FOTÓK

2010. november 5., péntek
Vízilabda: kihívás nélküli, megsemmisítő Beton-győzelem + FOTÓK
Kötelező volt a győzelem a Szeged Betonnak a BVSC-vel vívott pénteki meccsen. A szegedi alakulat ennek megfelelően nem csak egyszerűen teljesítette az elvárásokat, de szinte földbe döngölte ellenfelét. A vége 15-3 lett. Könnyű meccsen van túl a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata, miután a fiúk komolyabb erőfeszítés nélkül megsemmisítő vereséget mértek a BVSC gárdájára. Az eredmény mellett mindent elmond az a tény, hogy az ellenfél két negyeden (II. és III.) keresztül képtelen volt gólt dobni...

A Vodafone férfi vízilabda ob I 3. fordulójában

Szeged Beton - BVSC 15-3 (3-1 ,3-0, 6-0, 3-2). Szeged, újszegedi sportuszoda, 100 néző. Vezette: Bátori, Vojvoda. Szeged Beton: Baksa - Kiss 3, Vindisch, Komlósi 2, Kayes 2, Török 3, Somogyi 3. Csere: Younger, Varga, Busila, Palotás, Juhász 2, Komlósi, Nádasdi, Németh. Edző: Kásás Zoltán. BVSC: Györke - Paján, Ambrus 1, Hopkins 1, Rajna, Borsós 1, Deme. Csere: Antal, Szűcs, Nagy, Kriszt, Deutsch, Tatár, Babó. Edző: Dabrowski Norbert. Emberelőny: 8/5, ill. 5/0. Ötméteres: 3/3, ill. 1/1. Kipontozódott: Vindisch (29')

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.