Bulvár

Tavaszias hétvége vár ránk

Tavaszias hétvége vár ránk

2010. november 5., péntek
Tavaszias hétvége vár ránk

Tavaszias lesz a hétvége időjárása, helyenként akár húsz fok is lehet, és a borongósabb vasárnapon is a sokévi átlag felett marad majd a hőmérséklet - mondta az InfoRádiónak Gál Áron meteorológus.

Folytatódik a tavaszias időjárás, a napsütésesnek ígérkező szombaton akár a 20 Celsius-fok is lehet. Vasárnap is a sokévi átlag felett, 15 fok körül alakul majd a hőmérséklet, de már kisebb esőre is számítani kell - mondta az InfoRádiónak Gaál Áron meteorológus. Az előrejelzések szerint a jövő héten is melegebb lesz az ilyenkor szokásosnál. Hétfőn és kedden még esni fog, helyenként 5-10 milliméternyi csapadék is hullhat. A felhővel borított területeken 10 fok várható, a napos országrészekben azonban 16 fok is lehet - tette hozzá az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. (Forrás:

InfoRádió

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.