Sport

Röplabda: hihetetlen második szett, sima HPQ-vereség

Röplabda: hihetetlen második szett, sima HPQ-vereség

2010. november 14., vasárnap
Röplabda: hihetetlen második szett, sima HPQ-vereség

Ismét vereséget szenvedett a HPQ-Szeged férfi röplabdacsapata az Extraligában, ezúttal a második helyen álló Kazincbarcikával szemben.

Tisztes helytállás volt a cél és ezt az erősen tartalékos HPQ csapata maximálisan teljesítette a Barcika otthonában. Mészáros Péter vezetőedzőnek ezúttal nem kellett beállnia, mint az elmúlt fordulókban, de a csapat így is nélkülözni volt kénytelen Nacsa Gábort, Csíkos Gábort és Csányi Dánielt. Röplabdásainknak azért így is sikerült a második szettben alaposan megizzasztaniuk a vendéglátókat, hiszen maratoni labdapárbajban maradtak csak alul 33-31-re. A vége sima 3-0 a Barcikának, de a szegedi egység megtett minden tőle telhetőt és helyt állt a sokkal erősebb ellenféllel szemben. Vereségével a HPQ-Szeged továbbra is a hatodik, utolsó helyen áll a férfi röplabdázók Extraligájában.

A férfi röplabda Extraliga 7. fordulójában:

Kazincbarcika–HPQ-Szeged 3:0 (20, 31, 13).

Kazincbarcika, Városi Sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Bodrogi, Csizmarik.

Kazincbarcika:

Lehótczky L., Kovács Z., Gulyás, Lónárt, Lehóczky G., Juhász.

Csere:

Szántai (lib.), Csizmadia, Toronyai, Dudás, Szalai, Germuska.

Edző:

Dudás András.

HPQ-Szeged:

Bitó, Torma, Bondor, Makhult, Filius, Babanyecz.

Csere:

Csányi R. (lib.), Posztós, Gyuris.

Edző:

Mészáros Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.