Sport

Női vízilabda: három szegedi a válogatott keretben

Női vízilabda: három szegedi a válogatott keretben

2010. november 23., kedd
Női vízilabda: három szegedi a válogatott keretben

Kihirdette a magyar női vízilabda-válogatott keretét Merész András szövetségi kapitány a december 6-i manchesteri edzőtáborozásra - írta meg az nvv.hu. A keretben három Universitas-játékos is helyett kapott.

A szövetségi kapitány a magyar kupa döntőjét követően nevezte meg az edzőtáborba meghívandó játékosokat. A Taylor&Nash Universitas Szeged magyarkupa-ezüstérmes csapatából hárman is helyet kaptak a keretben:

Drávucz Rita, Tóth Ildikó és Dalmády Petra

. Az első közös edzőtábor december 6-án kezdődik Manchesterben, majd 13-17. között főképp az U21-es válogatott edz majd az olasz légiósokkal (

Kisteleki Dóra, Valkai Ágnes, Bujka Barbara

) és a szentesi játékosokkal (

Takács Orsolya, Miskolczi Kitti

) kiegészülve, mert ők nem tudnak az edzőtábor első hetén részt venni. A szentesiek azért csak később, mert részt vesznek a LEN kupa első fordulójának mérkőzésein.

A keret:

Kapusok:

Gangl Edina (Eger), Gyöngyössy Anikó (Szentes), Kasó Orsolya (Dunaújváros).

Mezőnyjátékosok:

Drávucz Rita, Tóth Ildikó, Dalmády Petra (Szeged), Takács Orsolya, Miskolczi Kitti (Szentes), Poszkoli Rita, Menczinger Kata, Keszthelyi Rita (Dunaújváros), Illés Anna, Csabai Dóra, Kisteleki Hanna (BVSC), Antal Dóra, Somhegyi Noémi, Pardi Petra, Czigány Dóra, Kertes Anna (Eger), Kisteleki Dóra (Nervi), Bujka Barbara (Messina), Valkai Ágnes (Ortigia), Szücs Gabriella (Sabadell).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.