Közélet

Ma eldőlhet, ki lesz az MTV feje

Ma eldőlhet, ki lesz az MTV feje

2010. november 12., péntek
Ma eldőlhet, ki lesz az MTV feje

A Népszabadság szerint Szalai Annamária, a Médiahatóság elnöke megnevezte a közszolgálati csatornák vezérigazgató posztjára pályázó két-két jelöltet, akik közül a kuratórium még ma választhat, ha meglesz a kétharmados többség - írja a Népszabadság weboldala.

Megvan mind a négy jelölt a közszolgálati médiumok vezető székébe: a Népszabadság értesülése szerint

Szalai Annamária

, a Médiahatóság elnöke már bejelentette két-két jelöltjét a négy intézmény vezérigazgatói státuszára, akik közül az összevont Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma választ – talán már a mai napon az egy órakor kezdődött ülés végeztével. Természetesen ehhez kell a kuratórium kétharmada, ha pedig meglesz, akkor még ma közzé tehetik a döntést - amennyiben viszont nem sikerül legalább egy ellenzéki kurátor szavazatát elnyerni, akkor Szalai Annamáriának újabb jelölteket kell majd megneveznie, akik közül második körben már egyszerű (fideszes) többséggel dönthetnek. További információk

a Népszabadság Online-on

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.