Sport

Kézilabda: az SZKKSE bevette az egri várat

Kézilabda: az SZKKSE bevette az egri várat

2010. november 23., kedd
Kézilabda: az SZKKSE bevette az egri várat

A női kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 10. fordulójában a Szeged-Dorozsma-Algyő KSE csapata szombaton Egerben vívott rangadót az Eszterházy KFSC-GMR otthonában.

Az egri csapat tavaly még az NB II-ben szerepelt, ahol az Északkeleti csoportot megnyerve szerzett jogot az NB I/B-s szereplésre. Eddig meglepően jól teljesített az újonc, ennek ellenére győzelmi esélyekkel utaztak a szegediek a tabella 8. helyén álló csapathoz. Mivel a szegedi csapat három pontra volt elmaradva az első helytől ezért különösen fontos feladat volt begyűjteni a győzelemért járó kettőt.

Női kézilabda NB I/B 10. forduló:

Eger Eszterházy FSK - Szeged KKSE-Algyő 23-27 (16-15)

Szeged KKSE-Algyő:

DOBÓ, Mészáros,VARGA 10, ASZTALOS 9,Dávid 1, SZOMBATI 3, GAÁL 4.

Csere:

Márton, Vadászy, Ács, Szíjj, Vér, Farkas.

Vezetőedző:

Dankó Ervin Dankó Ervin:

„Hosszú utazás után rettentően beragadtunk a rajtnál. Ezt védekezésváltásokkal sikerült megváltoztatni. A második félidőben a lányok mindent kihoztak magukból és a kapus teljesítményünk és a védekezésünk sokat javult, 7 gólt kaptunk csak. A végjátékban higgadtan és nyugodtan nyertük meg ezt a parázs mérkőzést. Lépegetünk, mert ez a dolgunk…”

Ifi eredmény:

Eger Eszterházy FSK - Szeged KKSE-Algyő 38-28

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.