Sport

Gyerekfoci: volános bronz a Hírös-Ép Téli Kupán

Gyerekfoci: volános bronz a Hírös-Ép Téli Kupán

2010. november 26., péntek
Gyerekfoci: volános bronz a Hírös-Ép Téli Kupán

A harmadik helyen végzett a Tisza Volán SC 2000-as születésűekből álló labdarúgócsapata a XIV. Hírös-Sport Nonprofit Kft. SC Hírös-Ép Téli Kupán.

A tornán két négyes csoportban mérkőztek a résztvevők. A Volán az SC Hírös-Éppel, az UFC Kecskeméttel és a Kalocsával találkozott először. A másik kvartettben a KTE, a Kiskunfélegyháza, a Szanda Focisuli Szolnok és a Békéscsaba kapott helyet.

Eredmények:

Csoportmérkőzések:

Tisza Volán SC – Kalocsa 3-0. Gólszerzők: Hegyesi Balázs (2), Mészáros Tibor Tisza Volán SC – SC Hírös-Ép 0-2 Tisza Volán SC – UFC Kecskemét 3-0. Gólszerzők: Hegyesi Balázs, Mészáros Tibor, Molnár Gábor Bendegúz

Elődöntő:

Tisza Volán SC – Békéscsaba 0-3

A 3. helyért:

Tisza Volán – KTE 4-1. Gólszerző: Mészáros Tibor (4)

Végeredmény:

1. Békéscsaba 2. SC Hírös-Ép 3. Tisza Volán SC

Gólkirály:

Mészáros Tibor (Tisza Volán SC)

A tornán szereplő játékosok:

Mityók Roland (kapus), Mészáros Tibor, Móczó Martin, Ginál Őrs, Hegyesi Balázs, Dézsi Botond, Fodor Szabolcs, Molnár Gábor Bendegúz, Liliom Nataniel Alex, Varga B. Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.