Közélet

Forgalomváltozások a 2-es villamosvonal építése miatt

Forgalomváltozások a 2-es villamosvonal építése miatt

2010. november 3., szerda
Forgalomváltozások a 2-es villamosvonal építése miatt

Újabb forgalomváltozás lépett érvénybe október 28-től, csütörtöktől a 2-es villamosvonal építése miatt a Rókusi körúton - írja a Szeged Pólus Kft. sajtóközleménye.

Újabb szakaszát kezdte el a kivitelező az új rókusi 2-es villamosvonal kivitelezésének október 28-án, csütörtökön reggel. Ezért a Kisteleki utcától a Tesco parkoló bejárójáig a Tesco felőli oldalon közlekedhetnek a járművek. Ez azt jelenti, hogy – a Rókusi körúton a Szatymazi utcai csomópont torkolata mellett – lezárják a Körtöltés utca körúti torkolatát is a külső oldalon. A lezárt csomópontokat kikerülni és a Rókusi krt. külső oldalán lévő vállalkozásokat (barkácsáruház, TÜZÉP, gyorsétterem, gyermekáruház, stb.) megközelíteni a Rókusi körút-Kisteleki utca-párhuzamos szervizút-Petresi utca felé, vagy a pláza mögötti Búvártó út-Szatymazi utca irányába lehet. További információk:

www.ujpalyan.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.