Vélemény

Vicc-cikk avagy a politikus és a tolvaj

Vicc-cikk avagy a politikus és a tolvaj

2010. november 29., hétfő
Vicc-cikk avagy a politikus és a tolvaj

Mire jók a körlevelek? Az transzcendens, jövőbe látó, szerencsehozó ufo-izék arra, hogy felmérhessük rajta hiszékenységi hányadosunkat, meg hogy bohócot csináljon a sok babonás szalonkeresztényből.

A bölcselkedő, szeretetbemutató póverpointos-vetítős pedig arra, hogy érzelgősségből és képmutató majomszeretetből tegyünk vizsgát. A disznólkodós, lingam- és joni-kevergetős pedig arra, hogy feltárja, kiben mennyi a perverzió. Na de vannak a viccek. Azok igen, azokat még én is néha, mert abból kiderülhet ki mennyire hülye, már bocsánat. Persze vannak bénák, amik még a lomtárba sem valók, de van a szélsőség szemközti pólusa, a durranós. Hogy is mondjam... ami betalál. Legtöbbször azért mert személyes, vagy épp azért mert globális. Vajon a következő melyik?

Fernandes Miller

, brazil író elindított egy felhívást, a következő témában: Mi a különbség egy „politikus” és egy „tolvaj” között? A legfrappánsabb megfogalmazás így hangzott: „Egy politikus és egy tolvaj között az a különbség, hogy az elsőt én választom meg, a másik pedig engem választ ki magának. Eltaláltam?” Miller így felelt: „Tisztelt uram, ön egy géniusz! Ön az egyetlen, aki különbséget talált kettőjük között.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.