Bulvár

20 milliós lopott Mercedes Röszkén

20 milliós lopott Mercedes Röszkén

2010. november 17., szerda
20 milliós lopott Mercedes Röszkén

Közel 20 millió forintértékű lopott személygépkocsi került bele a szegedi határrendészek hálójába ma hajnalban – közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy Mercedes SLC AMG típusú személykocsival jelentkezett kilépésre egy horvát állampolgár a röszkei autópálya határátkelőhelyen, amelyről kiderült, hogy a német hatóságok körözik. A jármű adattári vizsgálata során megállapították a határrendészek, hogy a rajta lévő olasz forgalmi rendszám egy másik autóra lett kiadva, melyet ugyancsak köröznek a hatóságok lopás miatt. A gépkocsit pedig Németországból lopták el korábban. Arról, hogy a Mercedes lopott, mit sem tudott a horvát férfi. Elmondása alapján egy általa ismeretlen személytől vásárolta Olaszországban. A személygépjárművet a Szegedi Rendőrkapitányság lefoglalta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.