Sport

Vízilabda: megvan az első győzelme az Universitas Szegednek

Vízilabda: megvan az első győzelme az Universitas Szegednek

2010. október 9., szombat
Vízilabda: megvan az első győzelme az Universitas Szegednek

A Taylor & Nash Universitas Szeged vízilabdacsapata a harmadik negyedbeli jó játékának köszönhetően megnyerte első mérkőzését az ob I-ben. A szegediek a BVSC otthonában győztek.

A Taylor & Nash Universitas Szeged ob I-es női vízilabdacsapata a BVSC ellen játszotta első bajnoki mérkőzését. A fővárosban az első félidőben kissé megilletődötten játszott a szegedi együttes, ekkor még partiban volt a fővárosi gárda. A harmadik negyedben gólparádét rendezett a Taylor & Nash Universitas Szeged és elhúzott négy góllal. Hiába nyerte a befejező játékrészt a BVSC, ez már csak a szépítéshez volt elegendő.

Női vízilabda ob I.

BVSC -Taylor & Nash Universitas Szeged 12- 14 (3-4, 4-3, 1-5, 4-2).

Budapest. Vezette: Mucskai, Füzesi.

Taylor & Nash Universitas Szeged:

Varga – Árkosy 3, Dalmády Sz. 1, Dalmády P. 3, Drávucz 1, Tóth I. 4, Hegedűs 1. Csere: Lengyel Dorottya 1, Lengyel Dominika, Miklós, Makra, Kuczora, Tóth P., Gundl. Vezetőedző: Godova Gábor.

Gól–emberelőnyből:

10/3,ill. 10/7. Ötméteresből: -,ill. 1/1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.