Kultúra

Minőséget a minőség mellé

Minőséget a minőség mellé

2010. október 13., szerda
Minőséget a minőség mellé

Az OTP támogatja a Szegedi Nemzeti Színházat

Az OTP - amely mindig is a kultúra és a művészetek elkötelezett támogatója volt – kiemelt figyelmet fordít arra, hogy tevékenységével elősegítse a közösségi értékek, hagyományok megőrzését és ápolását. E cél érdekében a bank támogatási szerződést írt alá a Szegedi Nemzeti Színházzal egy jelentős összeg átutalásától.

„Többről van szó, mint pénzről, társadalmi szerepvállalásról, cégfilozófiáról, arról, hogy egy nagy gazdálkodó szervezet hogyan tud és akar a hasznos ügyek mellé állni” - fogalmazott a sajtótájékoztatón

Gyüdi Sándor

, a színház főigazgatója.

Windheim József

, a bank dél-alföldi regionális ügyvezető igazgatója megerősítette, a 8 országban jelen lévő OTP számára mindig is fontos volt a minőség és az ügyfelek minél gyorsabb és pontosabb kiszolgálása. A támogatásokat ezért olyan területre irányítják, ahol minőség, valódi érték születik. Ilyen a szegedi színház is, amely a nézőszám-növekedésével az országos toplista nyolcadik helyéről a negyedikre ugrott, amit nem bóvlielőadások műsorra tűzésével, hanem igényes, értékes darabok bemutatásával ért el. A támogatással mindenki csak profitálhat, a város, a teátrum, de leginkább a közönség, fogalmazott Windheim, mert elsősorban jó előadások fognak születni. "A minőséget a minőség mellé szeretnénk tenni" - hangsúlyozta a bankár. Gyüdi megerősítette, jelentős összegű támogatásról van szó, de a konkrét összegről nem nyilatkozott. Annyit azonban elárult, hogy egy nagyobb költségű bemutató összegét fedezi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.