Közélet

Szabadon maradhat a Mal Zrt. feje (Frissítve)

Szabadon maradhat a Mal Zrt. feje (Frissítve)

2010. október 19., kedd
Szabadon maradhat a Mal Zrt. feje (Frissítve)

A Veszprém Megyei Bíróság ma délelőtt bírálta el, hogy elfogadja-e az ügyészség fellebbezését Bakonyi Zoltán szabadlábra helyezésével kapcsolatban.

A Veszprém Megyei Bíróság másodfokú, jogerős döntésével helybenhagyta az elsőfokú bíróság végzését. A megyei bíróság ugyanakkor - szemben az első fokon eljárt Veszprém Városi Bíróság végzésével - a halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségében Bakonyi Zoltánnal szemben az alapos gyanú fennállását megállapította - írja a

Napi Gazdaság

. Október 11-én őrizetbe vették

Bakonyit

, de két nappal később a bíróság úgy ítélte, nincs szükség előzetes letartóztatásra. Az ügyészség tiltakozott, így kedd délelőtt másodfokon döntött a három bírót számláló tanácsülés: szabadlábon marad Bakonyi Zoltán. (Forrás: origo.hu, napi.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.