Közélet

Kulturális esttel segítik az iszapár károsultjait Vásárhelyen

Kulturális esttel segítik az iszapár károsultjait Vásárhelyen

2010. október 19., kedd
Kulturális esttel segítik az iszapár károsultjait Vásárhelyen

Kulturális estet szervez a hódmezővásárhelyi Zöld Szikla Művészet- és Természetvédő Alapítvány a szintén vásárhelyi Ifjúsági Házzal karöltve. Az október 22-i programokra még várják fellépők és támogatók jelentkezését.

A lelkes művészekkel együtt szervezett kulturális estet már délután kezdetét veszi a vásárhelyi IH-ban. Irodalom, zene, kiállítások, meglepetések és étel-ital várja a kedves odalátogatókat. A belépés ingyenes, szerény adományokat a bejáratnál egy ládácskában várnak a szervezők. Tárgyi eszközöket is elfogadnak, bárki vihet lapátot, munkaruhát, maszkokat, vagy akár vödröket is. Bárki támogathatja a rendezvényt, és persze várják olyan művészek, előadók, támogatók jelentkezését, akik hozzájárulnának a rendezvény és a cél megvalósulásához. Civil szervezetek is társulhatnak ötleteikkel, illetve az árusoknak fontos tudni, hogy helypénz nincs. Jelentkezni lehet

Papp Róbertnél

a 70/520-2318-es, vagy

Sulyok Zoltánnál

a 20/975-1458-as mobilszámon. E-mailben pedig az info@zoldszikla.hu és az info@ihvasarhely.hu címeken várják támogatók és fellépők jelentkezését a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.