Sport

Futsal magyar kupa: sztárcsapat vendégszerepelt Szegeden

Futsal magyar kupa: sztárcsapat vendégszerepelt Szegeden

2010. október 4., hétfő
Futsal magyar kupa: sztárcsapat vendégszerepelt Szegeden

A futsal magyar kupában Szegeden vendégszerepelt az NB I sztárcsapata, a Berettyóújfalu. A légiósokkal és válogatottakkal tűzdelt együttes 10-3-ra győzte le az Ujszegedi TC-t.

A futsal magyar kupa 1. fordulójában az Ujszegedi TC NB II-es csapata az első osztály kétszeres bajnokát, a Berettyóújfalut fogadta. A nagyobb játékerőt képviselő vendégcsapat válogatott kapussal és négy idegenlégióssal kezdte a mérkőzést. Ennek ellenére a szegedi együttes egyáltalán nem játszott megilletődötten, nyílt sisakkal támadott és az első bekapott gól sem vette el

Brinszky Adrián

együttesének kedvét, hiszen

Szabó

gyorsan egyenlített. Ezután a gyors váltásokkal játszó Berettyóújfalu lassan megtörte a szegediek figyelemét és gólokat lőtt. A hazai együttes nem tört össze, küzdött, szép támadásokat vezetett, de az első félidőben már több gólt nem rúgott. A szünet után többet támadott a Szeged, jöttek is a helyzetek és a gólok: Szabó és

Dürgő

is betalált az vendégek kapujába. Az Ujszegedi TC, az NB II újonca ebben a félidőben mindössze három gólt kapott és az NB I sztárcsapatától tisztes vereséget szenvedett. A magyar kupában a Berettyóújfalu jutott tovább, a szegedi együttes a bajnokságban folytatja a szereplést. Az UTC jövő hétfőn hazai pályán, a Csonka szakközépiskolában 19 órakor fogadja a másik szegedi gárdát, az SZTE-EHÖK csapatát.

Futsal, magyar kupa, 1. forduló

Ujszegedi TC - Berettyóújfalu 3-10 (1-7)

Szeged, Csonka szakközépiskola, 150 néző. Vezette: Medovarszki, Viczián, Petrovszki. UTC Szeged: Béry – Pataki S., Hegyesi Zs., Dürgő, Szabó L. Csere: Szűcs M. (kapus), Koncz M., Bitó A., Daróczi, Bogdán P., Laudisz. Edző: Brinszky Adrián. Gólszerzők: Szabó L. 2 (4., 31.), Dürgő (37.), ill. Trencsényi 4 (4., 18., 27., 38.), Melo 2 (2., 22.), Lovas 2 (11., 17.), Sáfár (14.), Togoi (14.).

SZTE EHÖK SE-Gyöngyös 2-4

Futsal Magyar Kupa, Szeged, Csonka szakközépiskola.

SZTE EHÖK:

Bakos - Bullás, Juhász I., Herczeg, Nagy. Csere: Kulisits (kapus), Kalános, Szűcs, Major, Tóth B., Tóth P., Türk. Edző: Szűcs Sándor.

Gólszerzők:

Juhász I. (17.), Kalános (31.), ill. Simonyi (6.), Weisz (6.), Kis K. (7.), Badalik (28.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.