Közélet

Civil információs nap önkéntesek fogadásáról

Civil információs nap önkéntesek fogadásáról

2010. október 22., péntek
Civil információs nap önkéntesek fogadásáról

A Talentum Alapítvány által működtetett Csongrád Megyei Önkéntes Centrum „Információs napot” szervez Csongrád megyei civil szervezetek és nonprofit intézmények vezetői, munkatársai számára az önkéntesek hatékony fogadásáról október 26-án, 9-16 óráig.

Az információs nap helyszíne: Móravárosi Közösségi Ház (6721 Szeged Kálvária tér 21., a móravárosi templom mellett). Az Információs Napon részt vevő szervezetek és intézmények munkatársai megismerhetik, hogyan kell felkészülni az önkéntesek fogadására és megtudhatják, milyen feladatokkal, szervezéssel jár az önkéntesek integrálása, foglalkoztatása. Ez igen komplex feladat, melyhez sikeres és hosszú távú működtetéséhez szervezeti, intézményi szinten komoly tervezés, előkészület szükséges. Az októberi alkalom az általános feladatokkal, szabályokkal, adminisztrációs és egyéb kötelezettségekkel ismerteti meg a résztvevőket. Amennyiben szeretnének mélyebb, speciálisabb ismereteket kapni, igény szerint további információs napokat is szervezünk az egyes tématerületekről.

A részvétel ingyenes!

További információ, felvilágosítás: az info@talentumonkentes.hu email címen, vagy a (20) 775 3426-os telefonszámon kérhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.