Közélet

Változnak a troli- és villamospótló-útvonalak

Változnak a troli- és villamospótló-útvonalak

2010. szeptember 24., péntek
Változnak a troli- és villamospótló-útvonalak

A Szegedi Közlekedési Társaság (SZKT) közleményében tájékoztatja az utazóközönséget egy szombati trolibusz-vonalmódosításról, valamint a 3-as és 3F-villamospótlók vonalával kapcsolatban.

Szeptember 25-én (szombat) üzemkezdettől a 2-es villamosvonal építési munkálataival összefüggő Rókusi körúti trolibuszfelsővezeték-átépítés részbeni elkészülte miatt a trolibuszvonal-hálózaton visszaáll a közlekedési rend az eredeti állapotra.

Közlekedési rend:

5-ös trolibuszok: Vértó - Gyermekkórház 7-es trolibuszok: Bakay N. utca - Gyermekkórház 9-es trolibuszok: Makkosház - Lugas utca A 8-as vonalon a trolibuszok ismét a Rókusi körúton fognak közlekedni, de csak a Csáky II. Iskola - Klinikák között. A járatok Körtöltés utca és Tesco Áruház megállóhelyeket nem érintik! Az SZKT továbbá arról is tájékoztatja az utazókat, hogy szeptember 27-én (hétfőn) üzemkezdettől a 3, 3F-villamospótló vonalon a Vadaspark / Fonógyári út irányban közlekedő autóbuszok eredeti nyomvonalon közlekednek, a „Kálvária tér” megállóhelyet érintve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.