Közélet

Torlódás várható a szerb és az ukrán határszakaszon

 Torlódás várható a szerb és az ukrán határszakaszon

2010. szeptember 11., szombat
 Torlódás várható a szerb és az ukrán határszakaszon

Még mindig lehet számítani a vendégmunkások Nyugat-Európa felé történő visszautazására, emiatt várhatóan nagyobb forgalom alakulhat ki Röszke autópálya határátkelőhelyen a belépő irányban - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-vel.

A vendégmunkások miatt akár egyórás várakozás is kialakulhat, egészen vasárnap 21 óráig. A szerb határszakaszon átlépő szerb és a magyar állampolgároknak alternatív útvonalként a 8-18 óra között nyitva tartó Tiszasziget közúti határátkelőhelyet ajánlják. Az ukrán határszakaszon Záhonynál várható nagyobb mértékű forgalomtorlódás a rendőrség szerint. Emellett a beregsurányi határátkelőhelyen alakulhat még ki torlódás, amely szombaton a késő délutáni órákig tarthat, azonban 60 percet meghaladó várakozás nem valószínű. A záhonyi forgalomtorlódást elkerüléséhez alternatív útvonalnak a 7-19 óra között nyitva tartó barabási és a 8-16 óra között nyitva tartó lónyai határátkelőhelyet ajánlják. Közölték azt is, hogy a határátkelőhelyek felkészültek a várható forgalom lebonyolítására, teljes kapacitással üzemelnek, és ha szükséges, ideiglenes forgalmi rendet alakítanak ki a várakozások csökkentése érdekében. Az utasok tájékozódhatnak a határátkelőhelyeken lévő aktuális várakozási időkről a

http://www.police.hu/hatarinfo/varakozas.html

oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.