Közélet

Tiszta eljárásban választott kommunikációs céget Vásárhely

Tiszta eljárásban választott kommunikációs céget Vásárhely

2010. szeptember 27., hétfő
Tiszta eljárásban választott kommunikációs céget Vásárhely

Nyílt és törvényes eljárásban választotta ki a hódmezővásárhelyi önkormányzat azt a céget, amely a következő öt évben elvégzi a település kommunikációs és városmarketing feladatait - írja sajtóközleményében a vásárhelyi önkormányzat.

„Több sajtóorgánum megtisztelő figyelmének köszönhetően az elmúlt napokban napvilágra került, hogy Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város önkormányzata a városmarketing és kommunikációs feladatokra nyílt, mindenben a hatályos törvényeknek megfelelő közbeszerzési eljárást írt ki és folytatott le. Sajátságos, hogy a néhai SZDSZ és az MSZP még szabad lábon lévő budapesti és vidéki vezetőinek, politikusainak naponta jelentkező korrupciós botrányai között már egy törvényeknek megfelelően lefolytatott közbeszerzés is hírértékkel bír. A Hódmezővásárhelyen nyílt és törvényeknek megfelelően lefolytatott közbeszerzési eljárás győztese, a Prestige Média Kft. az elkövetkező öt évben, évi 19 millió 200 ezer forint összegben végez majd városmarketing és kommunikációs feladatokat. Ez a költség Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város éves költségvetésének, amely meghaladja a 20 milliárd forintot, egészen pontosan 0,095 százaléka, azaz kiadásaink, kevesebb, mint 1 ezrelékét valóban marketing és kommunikációs célokra fordítjuk. Mivel törvényes eljárást, egy törvények szerint működő városban és országban nem szükséges kommentálni, kihasználva és megköszönve a sajtó megtisztelő figyelmét csupán arra szeretnénk emlékeztetni valamennyi szocialista és még szabad demokrata politikust, hogy ha hasonlóképpen törvényesen és csak hasonló mértékben költöttek volna az elmúlt években ilyen célokra, akkor talán kevesebb párttársuk ülne most előzetes letartóztatásban és az elvégzett munka eredményeivel győzhetnék meg választóikat, nem szorulva arra, hogy hazugsággal és kétségbeesett vagdalkozással kampányoljanak” - eddig a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.