Bulvár

Oldalára borult a kamion, árokba csúszott a kocsi

Oldalára borult a kamion, árokba csúszott a kocsi

2010. szeptember 27., hétfő
Oldalára borult a kamion, árokba csúszott a kocsi

Egy kamion oldalára borult, egy gépkocsi pedig árokba csúszott a 45-ös számú főút 41-es km-nél Hódmezővásárhely és Szentes között. Személyi sérülés nincs – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy kamion Szentes felé haladt Hódmezővásárhely irányából. Egy jobbra ívelő kanyarban a kamion lekapott az útról. A sofőr visszarántotta a kormányt, azonban ennek során "bebicskázott" a hátsó pótkocsi, majd a járműszerelvény az oldalára borult. A járműszerelvény így csúszott az úton, majd az út menti árokban állt meg. Szemből érkezett egy személygépkocsi. Annak sofőrje, hogy az ütközést elkerülje, elrántott a kormányt és szintén az árokba csúszott. Személyi sérülés nem történt, de jelenleg a 41-es km-nél félpályás útlezárás van érvényben. A kamion hűtőket és egyéb műszaki cikkeket szállított, totálkáros lett. Frissítve: Fél egy után kaptuk a hírt, hogy véget ért a helyszíni szemle a 45-ösön. A forgalom folyamatos. Később történik majd a kamion műszaki mentése, akkor elképzelhető újabb útlezárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.