Sport

Női vízilabdatorna a SZUE-ban

Női vízilabdatorna a SZUE-ban

2010. szeptember 28., kedd
Női vízilabdatorna a SZUE-ban
A II. Taylor & Nash Universitas Szeged Nemzetközi Női Vízilabda Tornát a hétvégén rendezik a SZUÉ-ban. A résztvevők között lesz két olasz együttes is. A Taylor & Nash Universitas Szeged női vízilabdacsapata a hétvégén nemzetközi tornát rendez a SZUÉ-ban. A résztvevők között lesz két olasz együttes, a bronzérmes Imperia és az első osztály újonca, a Messina. A magyar csapatokat a házigazdákon kívül a bajnokesélyes Szentes és az éremért küzdő Eger képviseli. „Felkészülési tornára nem szoktunk készülni. Most sem tesszük, mert szeretnénk lemérni, hogy hol tartunk. Az Eger most még előttünk jár, de egyre jobban összeszokunk, miután csatlakozott hozzánk a két válogatott játékos, Drávucz Rita és Tóth Ildikó” – mondta Godova Gábor, a Taylor & Nash Universitas Szeged vezetőedzője a mai sajtótájékoztatón. Hozzátette: nyolcadik hete edz becsületesen a csapat, de már nagyon hiányzott az „injekció”, ami ez esetben a két válogatott pólós volt. „Nem fog sok gondot okozni a beilleszkedés. Már néhány edzés után kiderült, hogy a lányok fogékonyak mindenre. Célunk, hogy ősszel a hat közé kerüljünk, és aztán tavasszal megmutassuk, hogy éremre is jók lehetünk. Ezért még sokat kell dolgoznunk, de ezért vagyunk itt” – hangsúlyozta Tóth Ildikó, a válogatott centere. Dalmády Szandra, a legeredményesebb szegedi játékos, azt emelte ki, hogy a csapat egységes, mindenki küzd és akar az edzéseken. „Alig kellett néhány edzés és már tudjuk, hogy Rita és Ildikó hogyan mozdul a vízben. Ha majd nem kell figyelni, hanem érzésből megy a passz, az lesz az igazi. Remélem, a hétvégén sikerül visszavágni az Egernek, az elmúlt heti vereségért, de természetesen nem bánkódunk, hiszen most minden mérkőzésből tanulni kell” – mondta Dalmády Szandra. A II. Taylor & Nash Universitas Szeged Nemzetközi Női Vízilabda Torna pénteken kezdődik, és vasárnap délben fejeződik be a SZUÉ-ban.

A program:

Október 1., péntek, 10.00: Taylor & Nash Universitas Szeged – Szentes. 11.00: Eger – Messina (olasz). 15.30: Taylor & Nash Universitas Szeged – Eger. 17.00: Messina – Imperia (olasz). Október 2., szombat,10.00: Eger – Imperia. 11.30: Szentes – Messina. 15.30: Taylor & Nash Universitas Szeged – Imperia. 17.00: Eger – Szentes. Október 3., vasárnap, 10.00: Taylor & Nash Universitas Szeged – Messina. 11.30: Imperia – Szentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.