Közélet

MSZP: fideszes állítás, fideszes cáfolat?

MSZP: fideszes állítás, fideszes cáfolat?

2010. szeptember 17., péntek
MSZP: fideszes állítás, fideszes cáfolat?

Az elmúlt öt hónapban a fideszes országgyűlési képviselők nem tettek semmit, B. Nagy László polgármesterjelölt pedig programjában olyan elemeket említ, melyek nagy részt már megvalósultak, vagy hamarosan teljessé válnak – hangoztatta sajtótájékoztatóján az MSZP-székházban Ujhelyi István az Országgyűlés alelnöke és Nagy Sándor, alpolgármester, a párt képviselőjelöltje.

Ujhelyi

szerint a Fidesz folyamatosan azt kommunikálja, hogy Szeged lefelé csúszik, és hogy csak kormánypárti polgármester irányíthatja hatékonyan a várost. „Ezeket az állításokat azonban saját vezetőik cáfolják meg” – állította a szocialista politikus, aki kiemelte a miskolci polgármesterjelölt programjának azon mondatát, ahol Szegedet fejlődő városnak aposztrofálja, illetve

Kövér Lászlónak

azt a dorogi nyilatkozatát, ahol az Országgyűlés elnöke arról beszél, hogy nem lesz osztogatás a fideszes városoknak, mert nincs miből.

B. Nagy László

szeptember 15-én bejelentett programjával kapcsolatban az MSZP alelnöke azt mondta, hogy nem fedezett fel benne konkrétumokat, és félő, hogy semmi sem változik majd, hiszen csupa ígéretet lehet olvasni. A helyi országgyűlési képviselők pedig megmutatták, hogy ezek az ígértek mit érnek, hiszen megválasztásuk óta „nem tettek semmit” a Parlamentben. A kormánypárti polgármesterjelölttel kapcsolatban

Nagy Sándor

kifejtette, hogy mindaz, amit említ – szabadstrandok, turisztikai fejlődés, munkahelyek – már nagyobb részben megvalósultak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.