Közélet

Megtéveszti a szavazókat Martonosi György?

Megtéveszti a szavazókat Martonosi György?

2010. szeptember 9., csütörtök
Megtéveszti a szavazókat Martonosi György?

A Fidesz Csongrád megyei szervezete a mai napon kifogással élt a Csongrád Megyei Területi Választási Bizottságnál Martonosi György volt Fidesz tag egyik újsághirdetése kapcsán. Farkas Sándor megyei Fidesz-elnök szerint a 2010. szeptember 3-án megjelent Makói Mozaik 24. oldalán található választási hirdetés a választók megtévesztésére alkalmas - írja a Fidesz sajtóközleménye.

„Mint ismeretes,

Martonosi György

a 2006-2010 közötti ciklusban a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség megyei frakcióját vezette, a választók őt, mint a Fidesz emblematikus alakját ismerték meg. A 2010-es helyhatósági választásokon azonban nem a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség, hanem a Városépítők Társaságának jelöltjeként indul. Martonosi György tehát nem a Fidesz színeiben indul a 2010-es helyhatósági választásokon. Világos, hogy amikor ő frakcióvezetőként ír magáról - egy a Fidesszel rivális szervezet képviselőjeként - visszaél azzal a bizalommal és felhatalmazással, amellyel őt a párt és annak szavazói korábban megbízták.

Farkas Sándor

beadványában arra kérte a Területi Választási Bizottságot, hogy tiltsa el Martonosi Györgyöt a jogsértéstől, a választók tudatos megtévesztésétől” - eddig a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.