Sport

Izgalmas meccsen mutatkozik be a Kosársuli

Izgalmas meccsen mutatkozik be a Kosársuli

2010. szeptember 15., szerda
Izgalmas meccsen mutatkozik be a Kosársuli

Szombaton hazai pályán mutatkozik be a bajnokságban az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli csapata, hiszen a Nagykálló együttese érkezik a Hódtói Sportcsarnokba. Izgalmas mérkőzésre számíthatnak a szurkolók, hiszen a vendégeket fűti a bizonyítási vágy – mondta Elek András, a hazaiak edzője.

"A Nyíregyháza A csoportos csapatából többen is szerepelnek a Nagykállóban, az hogy milyen nehéz lesz a mérkőzés az attól függ, hogy hányan játszanak le a B csoportos gárdába" – mondta a mester, aki hangsúlyozta: két rendkívül jól sikerült felkészülési mérkőzésen van túl a Vásárhely, így mindenképpen bizakodóan tekint az első bajnokira. A múlt héten először idegenben győztük le a hajtós és fiatal Baját negyven ponttal, majd szombaton itthon nyertünk tizenhéttel. Ez azért is nagy dolog, mert a csapatból három meghatározó játékos

Czibere, Utasi

és

Vas

sem volt egészséges – érvelt a mester. Ma azonban már mindenki felépült, a játékosok győzni akarnak. Egy biztos: az eddigiek alapján jó iramú, hajtós mérkőzésre számíthatunk. A Kosársuli eddig is pörgős, lendületes kosárlabdát játszott, ezzel emésztették fel a Baja erejét is, így aki kilátogat minden bizonnyal egy gyors és látványos megmozdulásokkal operáló Kosársulit láthat szombat este 18 órától a Hódtói Sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.