Sport

Hátország: SZVSE-hatos a Kisteleknek

Hátország: SZVSE-hatos a Kisteleknek

2010. szeptember 14., kedd
Hátország: SZVSE-hatos a Kisteleknek

Összeállításunkban a Szegedi VSE korosztályos együtteseinek bajnoki meccseiről számolunk be. Ezúttal az ifik mellett már az U16-osok is pályára léptek, a klub mindkét serdülőcsapata bemutatkozott a megyei pontvadászatban.

U16-os megyei bajnokság Homokháti csoport 1. forduló:

SZVSE II. – Mórahalom 2-3 (1-2).

Vezette: Kószó József.

Toborzó

A Rendőr TE labdarúgó-szakosztálya várja mindazon gyermekek és szülők jelentkezését, akik a labdarúgás iránt érdeklődnek. Az edzések helyszíne: a Hunyadi téri sportpálya (Dózsa-pálya). Érdeklődni lehet Sahin-Tóth Dezső ügyvezetőnél (tel.: 30/985-25-86).

SZVSE II.:

Mészáros – Kis, Bécsi, Komócsin, Horváth G. (Kovács), Pigniczki (Nagypál), I. Dursun, Fogas, Füvesi, Németh, Juhász. Edző: Bellán János.

Mórahalom:

Ótott – Kiss, Babarczi, Bárkányi, Dobó, Varga, Csurgó, Király, Halkai, Vajda, Csurár (Puskás). Edző: Puskás István.

Gól:

Németh R 2, illetve Király B. 2, Csurgó. Bellán János:

„Sportszerű mérkőzésen vagyunk túl, a mutatott játékban sikerült ellenfelünk fölé kerekedni, ám a helyzetkihasználás tekintetében ellenfelünk jobb volt a mai napon.”

U16-os megyei bajnokság Termál csoport 1. forduló:

Szegvár – SZVSE I. 2-5 (1-4).

Vezette: Boros Máté Dávid.

Szegvár:

Pahi – Rócza, Kovács T, Kovács B. (Marton), Takács, Gajda (Piti), Bacsa (Marsovszki), Vígh, Kovács E, Fejős, Piros. Edző: Szűcs László.

SZVSE I.:

Mészáros – Faragó, Bécsi, Kertész, Túri (Komócsin), Németh, Fogas, Szántó (Marinkov), Füvesi, Kávássy (Dursun), Duranyik (Juhász). Edző Bellán János.

Gól:

Gajda, Bacsa, illetve Duranyik 3, Szántó, Németh. Bellán János:

„Rendkívül sportszerűtlen ellenféllel szemben az első tíz percben 0-3-nál eldőlt a három pont sorsa, ettől kezdve már csak arra figyeltünk, hogy senki se sérüljön meg. Játékosaimnak gratulálok!!!”

Megyei I. osztályú ifjúsági bajnokság 5. forduló:

SZVSE – Kisteleki TE 6-0 (3-0).

Vezette: ifj. Tóth Sándor.

SZVSE:

Weszelovszky G. (Daróczi M.) – Megyeri K. (Faragó N.), Környei B., Bálint D., Csobán R. – Kertész G. (Fröhlich G.) – Nagy Á., Szántó D. (Túri T.), Nagypál P. (Papp D.) – Lukács T. (Kozma L.), Rózsa D. Edző: Hágelmann Endre.

Kisteleki TE:

Szatmári A. – Lajos T., Tóth T., Sutka D., Krizsán I. – Jójárt R., Bárkányi B., Fodor M., Lajos Á. – Muhel G., Molnár J. Edző: Sejben József.

Góllövők:

Lukács T. 2, Rózsa D. 2, Nagy Á., Kozma L.

Jók:

Környei B., Nagy Á., Kertész G., Lukács T., illetve Szatmári A., Bárkányi B. Nagyszerűen kezdtek a hazaiak, 6. percben

Nagypál P.

ment el szép cselekkel a bal oldalon, és beadását

Nagy Ádám

kapásból lőtte a kapus mellett a 8 méterről a hálóba; 1-0. A szegediek tovább támadtak, és a 13. percben

Rózsa D.

kicselezte már a kapust is, ám kisodródott, és a visszapasszolt labdáját csatártársa,

Lukács T.

lőtte be; 2-0 a SZVSE javára! A félidő közepén a vendégek is veszélyeztettek néhányszor, de

Weszelovszky G.

a helyén volt, sőt a 34. percben egy védése utáni kirúgásával Lukács T. a kapuig száguldott, s a kilépő

Szatmári

kapus fölött a hálóba ívelt a 16-osról; 3-0. A második félidőben a hazai kapuba

Daróczi Márk

állt, és a kicsit elfáradó Nagypál P. helyett a csapat új igazolása, a Tisza Volántól kölcsönkapott

Papp Dávid

állt a középpálya bal oldalára. A 48. percben végre a gólerős Rózsa D. cselezte ki őrzőjét és 16 méterről a bal sarokba lőtt; 4-0. Ezzel eldőlt a mérkőzés, a kisteleki játékosok néhány durva belépője miatt forrósodott fel a levegő, de játékban nem tudtak semmi veszélyt jelenteni a szegedi kapura. A hazaiak szépen járatták a labdát, és szélen vezetett támadásokkal próbálkoztak, ám a 70. percig nem sok sikerrel. Ekkor

Kozma L.

erős lövése pattant ki a végig jól teljesítő Szatmári Attiláról, és az érkező Rózsa D. a hálóba passzolt; 5-0. Az utolsó hazai gól előtt, a 80. percben Rózsa D visszaadta a gólpasszt, bal oldali beadását 9 méterről vágta Kozma L. a kapuba, beállítva a végeredményt; 6-0! A sáros, mély talajú pályán lejátszott mérkőzésen a tudatosabb hazaiak megérdemelten nyertek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.