Közélet

A makói SZDSZ színeváltozásai

A makói SZDSZ színeváltozásai

2010. szeptember 24., péntek
A makói SZDSZ színeváltozásai

A Kaméleon-hadművelet című cikkünkre reagálva – melyben az őszi kampányban szereplő MSZP-lógó, s az egész pártkötődés elrejtése mellett, az SZDSZ-es politikusok „túlélési technikáiról”, az ügyes névváltoztatásokról írtunk – egy fénykép kíséretében olvasói levél érkezett szerkesztőségünkbe Makóról, melyben a helyi SZDSZ régi-új szereplőit tüntették fel.

A helyzet tehát nem egyedi, nem csak a megyeszékhelyre jellemző, hogy egyes hitelét vesztett pártok képviselői más köntösben küzdenek saját túlélésükért. Alább a makói SZDSZ támogatásában 1994-es választásokon induló képviselőket láthatják, melyből természetesen az aktív politizálástól elköszönő személyek arcképeit eltakartuk. Így négy politikus maradt, aki most 2010. október 3-án is szeretné megmérettetni magát, de már régen nem az SZDSZ támogatásával:

Marosvári Attila

, Polgári Szövetség Makóért,

Siket István

, Polgári Szövetség Makóért,

Márton Imre

, Városépítők Társasága Egyesület és

Martonosi György

listavezető, a Városépítők Társasága Egyesület.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.