Sport

A hét végén lovas napok Domaszéken

A hét végén lovas napok Domaszéken

2010. szeptember 22., szerda
A hét végén lovas napok Domaszéken

A Csongrád Megyei Lovas Szövetség és Csongrád Megye Közgyűlése szeptember 25-én és 26-án (szombaton és vasárnap) rendezi meg Domaszéken az idei Lovassport Bajnoki Döntőjét, melynek fővédnöke Magyar Anna, a Közgyűlés elnöke lesz.

Ferenci Richárdtól

, a Megyei Lovas Szövetség elnökétől megtudtuk, először fordul elő, hogy a három lovas szakág (díjugratás, díjlovaglás és fogathajtás) versenyzői egy időben küzdjenek meg a bajnoki címért és a helyezésekért. A döntőt a domaszéki Equest Sport Lovardában rendezik meg. A szakágakban eltérő számú versenyző vesz részt, nevezni pedig péntekig lehet. A díjugratás iránt mutatkozott a legnagyobb érdeklődés, közel 200-an állnak majd rajthoz. A díjugratás elődöntőjét szombaton rendezik meg, a döntő vasárnap lesz. A díjlovaglás esetében szombaton, a fogathajtóknál pedig vasárnap tartják a döntő küzdelmeket. A szervezők szívesen látnak minden lovassport-rajongót, a lovak szerelmeseit és minden kedves érdeklődőt. Csak remélni tudjuk, hogy az időjárás is kedvez majd a rendezvény megtartásának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.