Szerda: Egy óra a pénz bűvöletében

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A nap fő programja legtöbbünknek az iskolakezdés, ám azért akad néhány más esemény is. Igen érzékeny témát boncolgatnak szerda délután a Közéleti Kávéházban Egy óra a pénz bűvöletében, avagy a felelősségvállalás az egymillió BAR-listás országban címmel. A Bálint Sándor Művelődési Házban vitafórumot rendeznek a cukorbetegségről, a Millenniumi Kávéházban pedig szerda este Chili a Sebre koncert lesz.

Közéleti Kávéház

Az MTA SZAB Székházban (Somogyi u. 7.) szerdán 17 órakor A matematika holisztikus megközelítése. Vendég: Szalay István matematikus, a Közéleti Kávéház Kuratórium elnöke. Beszélgetőtársak: Sényei Róbert tanár és Lőrik György közgazdász.

A Reök Kávézóban (Tisza L. krt. 56.) szerdán 18 órakor Egy óra a pénz bűvöletében, avagy a felelősségvállalás az egymillió BAR-listás országban. Vendég: Sebestyén József. Beszélgetőtárs: Gortva Tamás.

Vitafórum

A Bálint Sándor Művelődési Házban (Temesvári krt. 42.) szerdán 16 órakor vitafórumot rendeznek Együttélés a cukorbetegséggel címmel.

Szerdai moziműsorok

A Grand Caféban szerdán:

19 órakor: HA/VER (Kick/Ass) – feliratos amerikai-angol film, rendező: Matthew Vaughn. A Grand Café műsoráról részleteket a www.grandcafe.szeged.hu oldalon olvashatnak.

A Belvárosi mozi szerdai műsora:

Zsigmond Vilmos terem:

14, 18 és 20 órakor: Step Up 3 – 3D – színes, feliratos amerikai romantikus-zenés film. Rendező: Jon M. Chu.

16 órakor: Kutyák és macskák 2. 3D – A rusnya macska bosszúja – színes, szinkronizált amerikai családi vígjáték. Rendező: Brad Peyton.

Balázs Béla terem:

16.15-kor és 20.15-kor: Mr. Nobody – színes, feliratos kanadai-belga-francia-német romantikus dráma, rendező: Jaco Van Dormael.

17.45-kor: Élek és szeretek – színes, feliratos, spanyol filmdráma, rendező: Álvaro Pastor, Antonio Naharro.

Csőke József terem:

17 órakor és 19.30-kor: Semmit magamról – színes, feliratos ír-holland dráma, rendező: Urszula Antoniak.

A filmekről bővebben a www.belvarosimozi.hu oldalon olvashatnak.

Szerda esti bulik

A Millenniumi Kávéházban szerda este 7 órakor Chili a Sebre koncert.

A JATE Klubban szerdán 22 órakor JATE SPLASH. Házigazda: Dj. Gesbin.

A SZOTE Klubban szerdán 22 órakor Top of the PopsNovákkal.

Előző sztori

Radnóti-szobrot avattak Szegeden

Következő sztori

Botka a pedagógusok bérével kampányol