Bulvár

Megszűnt a várakozás Röszkénél a belépő oldalon

Megszűnt a várakozás Röszkénél a belépő oldalon

2010. augusztus 15., vasárnap
Megszűnt a várakozás Röszkénél a belépő oldalon

Vasárnap estére megszűnt a torlódás a röszkei határátkelőhely belépő oldalán, ahol a hétvégén volt olyan időszak, amikor a személyautóval érkezők hatórás várakozásra kényszerültek – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Az utazók szerdától ismét intenzív forgalomra, csütörtöktől pedig hosszabb-rövidebb várakozásra számíthatnak Röszkénél, ennek oka, hogy szabadságuk végeztével a török és szerb vendégmunkások tömegével utaznak vissza Nyugat-Európába – mondta Pál János. Az alezredes ezért azt tanácsolta, hogy az útnak indulók tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről, és szükség esetén, a gyorsabb határátlépés érdekében, válasszák a tompai, illetve a tiszaszigeti átkelőt. Utóbbit magyar és szerb állampolgárok vehetik igénybe reggel 8 és este 6 óra között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.