Közélet

Lados István: Gyurcsány tudott Zuschlagék tevékenységéről

Lados István: Gyurcsány tudott Zuschlagék tevékenységéről

2010. augusztus 11., szerda
Lados István: Gyurcsány tudott Zuschlagék tevékenységéről

Lados István továbbra is azt állítja, hogy a volt miniszterelnök tudott Zuschlagék pályázatairól. Zuschlag János volt személyi titkára a TV2 reggeli műsorában elmondta: visszavonja korábbi fellebbezését és elfogadja az első fokú ítéletet, és letölti kétéves börtönbüntetését – olvasható a HírTv honlapján.

A többrendbeli csalásban közreműködő, másodrendű vádlott elmondta, annak ellenére döntött így, hogy korábban esélye volt arra, hogy vádalkut kössön, hiszen a tárgyalás során terhelő vallomást tett több MSZP-s politikusra, a többi között

Arató Gergelyre

és

Lamperth Mónika

egy közeli munkatársára,

Lusztig Péterre

is.

Gyurcsány Ferenc

érintettségét pedig egy hangfelvétellel akarta alátámasztani. A Zuschlag-ügynek összesen 16 vádlottja van, akik a bíróság szerint Zuschlag János vezetésével fiktív egyesületek számára szereztek meg, majd tüntettek el pályázati pénzeket – tette közzé a HírTv honlapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.