Sport

Labdarúgás: két pontot szórt el az FK + FOTÓK

Labdarúgás: két pontot szórt el az FK + FOTÓK

2010. augusztus 22., vasárnap
Labdarúgás: két pontot szórt el az FK + FOTÓK
A sikeres bajnoki- és kuparajtot követően a Csanytelek csapatát fogadta az FK 1899 Szeged. Kérdés volt, hogy kitart-e a lendület, s a kék-feketék továbbra is oroszlánként védik-e a várat. Sajnos ezúttal a csanytelekiek megmászták a bástyákat, igaz, egy pontot sikerült házon belül tartani. A mérkőzés elejétől kezdve a jobb játékerőt képviselő Szeged uralta a mezőnyt, mégis egy védelmi megingást követően a vendégek szereztek vezetést. A játék képére jellemző, hogy a gólon kívül mindössze még két alkalommal jutott el a Csanytelek a hazaiak kapujáig, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy igazi ziccerhelyzetet a szegediek sem dolgoztak ki. Jobbára csak a két tizenhatos között folyt a játék. A második félidőben még szembetűnőbb volt a kék-feketék fölénye, több szép akciót is vezettek, de a gólra az utolsó percig kellett várni. Ekkor Ács fejese talált rést a csanyi pajzson.

A labdarúgó megyei II. osztály Homokháti csoport 2. fordulójában:

FK 1899 Szeged – Csanytelek SC 1-1 (0-1). Szeged Felső Tisza parti stadion, 200 néző. Vezette: Király. FK 1899 Szeged: Brunczvik – Burzon (Fodor 75’), Dervaderics, Gonda, Nagy – Herczeg (Bakó 65’), Lednitzky (Meszes 34’), Miklós, Ács – Imre, Túróczi. Edző: Hüvös Gábor. Csanytelek: Zalatnai – Papp (Domokos 76’), Mészáros, Tápai, Urbán (Deák 60’) – Kovács (Mátyás 53’), Bátki, Magyar, Bálint – Zsigó, Kádár. Gólszerzők: Ács, ill. Zsigó. Hüvös Gábor: "Látva a mai teljesítményünket szinte biztosra vehető, hogy a szerdai kupameccs és a hirtelen jött siker megzavarta a fejeket, lassan, motiválatlanul játszottunk. (A nagyszámú közönségünk el is hallgatott egy időre.) Meg kell mindenkinek értenie, hogy a merész álmokhoz folyamatos, jó teljesítmény szükségeltetik. Összességében azt kell, hogy mondjam, a mentett egy pont nem olyan rossz eredmény. Készülünk a következő találkozóra, próbáljuk kijavítani a könnyelműségeinkből fakadó hibákat, hogy a jövő héten három ponttal gazdagabban távozhassunk a stadionból."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.