Bulvár

Közlekedési táblákat rongáltak meg Szegváron

Közlekedési táblákat rongáltak meg Szegváron

2010. augusztus 8., vasárnap
Közlekedési táblákat rongáltak meg Szegváron

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett, valamint vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett, illetve rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szentesi Rendőrkapitányság három szegvári lakossal szemben - tudtuk meg Pál János rendőrségi szóvivőtől.

2010. augusztus 3-án a hajnali órákban a szegvári körzeti megbízott rendőr arra lett figyelmes, hogy Mindszenti út és Kórógy-szentgyörgyi utca kereszteződéséből ismeretlen tettes két "elsőbbségadás kötelező" jelzőtáblát elvitt, valamint a Szegvár végét jelző táblát a helyéről eltávolította. Kutatást követően a rendőrség táblák közül az egyiket az eltávolítás helyszínén, másikat közelben haladó Szegvár-Mindszent vasútvonal vasúti pályáján a síneken, míg a harmadikat egy közelben lévő fóliasátorba a fóliát átszúrva, abba beleállítva találta meg. A mindenre kiterjedő nyomozásnak köszönhetően a Szentesi Rendőrkapitányság 3 nap alatt eljutott a tettesekig, akikről kiderült, hogy fiatalkorúak, és ittasságukból kifolyólag hajtották végre cselekményüket, mellyel 25 ezer forint kárt okoztak - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.