Bulvár

Körözött személy és körözött autók a határon

Körözött személy és körözött autók a határon

2010. augusztus 27., péntek
Körözött személy és körözött autók a határon

Körözés alatt álló román állampolgárt fogtak el a határőrök Kiszomboron, míg Röszkénél újabb nagy értékű személygépkocsi akadt fenn az ellenőrzésen - tudtuk meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Kiszomboron akadt fenn a körözött román férfi

A román hatóságok körözték büntetés-végrehajtás céljából azt a román férfit, akit mára virradó éjszaka fogtak el a határrendészek a kiszombori határátkelőhely közös magyar-román ellenőrzési pontján. A férfi egy Seat utasaként jelentkezett kilépésre az országból. Ellenőrzése során a Schengeni Információs Rendszer jelezte, hogy Románia a férfit körözi és elfogását kéri, mivel egy bíróság által vele szemben jogerősen kiszabott büntetés végrehajtását nem kezdte meg. Egy lopott autó is fennakadt Kiszomboron tegnap. A két éves Ford Focus-t a szlovák hatóságok körözték bűncselekmény elkövetése miatt. A járművet a határrendészek lefoglalták.

Újabb nagy értékű autó akadt fenn Röszkén

Egy nagy értékű Daimler-Benz Chrysler típusú személygépkocsi akadt fenn a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen péntekre virradó éjszaka. A német rendszámú autó sofőrje Szerbiából jelentkezett belépésre az országba. Ellenőrzése során a Schengeni Információs Rendszer jelezte, hogy az autót a német hatóságok körözik bűncselekmény miatt. Az autót a határrendészek lefoglalták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.