Egyház

Karitász: nyári tábor hátrányos helyzetű gyerekeknek

Karitász: nyári tábor hátrányos helyzetű gyerekeknek

2010. augusztus 10., kedd
Karitász: nyári tábor hátrányos helyzetű gyerekeknek

A Szeged-Csanádi Egyházmegyei Karitász és a szegedi plébániai karitász csoportok augusztus 9-13-ig napközis vándortábort szerveznek hátrányos helyzetű gyerekek számára. A program minden nap más helyszínen, más karitászcsoport közreműködésével valósul meg.

A táborban résztvevő gyermekek számára közös élményeket, játékokat, foglalkozásokat, tágabb lakókörnyezetük megismerését szervezik a Karitász munkatársai (a Somogyi Könyvtár, Szőregi Bárdos Lovas-tanya és Szent István téri víztorony meglátogatását) és az ingyenes programok mellett napközbeni teljes ellátást is biztosítanak. A tábor megvalósítását Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Egészségügyi és Szociális Bizottsága, a Szeged-Csanádi Egyházmegyei Karitász valamint a móravárosi, tarjánvárosi, kiskundorozsmai és a szőregi Karitász-csoportok támogatása és munkája tette lehetővé. A résztvevők tervezett száma 25 gyermek (8-14 év között) és 5 felnőtt segítő A tábor időtartama: 2010. augusztus 9-13., helyszínei: Szeged-Móraváros, Algyő, Kiskundorozsma, Szőreg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.