Bulvár

Eltűnt személyt keres a rendőrség

Eltűnt személyt keres a rendőrség

2010. augusztus 3., kedd
Eltűnt személyt keres a rendőrség

A Kisteleki Rendőrkapitányság eltűnt személy felkutatása érdekében kéri a sajtó, valamint a lakosság segítségét - tájékoztat Pál János sajtószóvivő.

69 éves

Kovács György

ópusztaszeri lakos 2010.06.10-én 10 és 13 óra közötti időben a lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelt nem adott magáról, jelenlegi tartózkodási helye nem ismert. Az eltűnt személy állapota miatt cselekvőképességét korlátozó gondnokság alatt áll, gyakran hallucinál, beképzel dolgokat. Nyugodt természetű személy. Külseje alapján hajléktalan kinézetű, kopaszodó, szakállas, kb. 175 cm magas, sovány testalkatú (lásd mellékelt fénykép). Ruházata viseletes. Személyi iratokkal nem rendelkezik. A rendőrség kéri, hogy aki Kovács György jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, értesítse a Kisteleki Rendőrkapitányságot a 62/598-130-as telefonszám, vagy hívja a rendőrség 107-es, 112-es hívószámát, illetőleg az ingyenesen hívható TELEFONTANÚ 06-80-555-111 számát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.