Közélet

Dúró Dóra a szegedi Jobbik rendezvényén

Dúró Dóra a szegedi Jobbik rendezvényén

2010. augusztus 20., péntek
Dúró Dóra a szegedi Jobbik rendezvényén

A Jobbik szegedi szervezete a Mátyás téren tartott családi napot pénteken. Az egész napos program keretében lehetőség nyílt találkozni a helyi képviselő-jelöltekkel, miközben pónilovaglás, íjászat, arcfestés keretében szórakozhattak a fiatalok. Az eseményen részt vett Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője, aki a polgármester-jelölt, Keresztúri Farkas Csaba és két alelnök, Rácz Tibor és Varga Antal társaságában válaszolt a hallgatóság kérdéseire.

Augusztus 20-án saját rendezvénnyel ünnepelt a párt helyi szervezete. Ahogy azt a Jobbik megyei elnökétől,

Tóth Pétertől

megtudtuk, százak látogattak ki az eseményre, beszélgettek a helyi jelöltekkel politikáról és hétköznapi dolgokról. Négy órakor pedig megérkezett a Jobbik szóvivője,

Dúró Dóra

, akik a polgármester-jelölttel és a helyi politikusokkal egy rögtönzött kerekasztal-beszélgetésen próbáltak válaszolni a jelenlévők kérdéseire. Az országos témák mellett – mint például az oktatás, az összefogás hiánya, vagy a kettős állampolgárság kérdése a képviselők esetében – felmerültek helyi problémák is, mint amilyen városunk eladósodása és a felelőtlen gazdálkodás lehetséges következményei. Utóbbi felvetésre

Keresztúri Farkas Csaba

úgy felelt, hogy mindenre kiterjedt átvilágítás veszi majd kezdetét, amikor október 3-a után kikerül a város az MSZP irányítása alól. A polgármester-jelölt leszögezte, hogy minden egyes közpénzt érintő szerződést szakemberek vizsgálnak majd át, és ahol visszaélés gyanúja merül fel, a Jobbik megteszi a megfelelő lépéseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.