Közélet

Civil szervezetek is bemutatkozhatnak augusztus 20-án

Civil szervezetek is bemutatkozhatnak augusztus 20-án

2010. augusztus 11., szerda
Civil szervezetek is bemutatkozhatnak augusztus 20-án

Jelentkezni augusztus 16-ig lehet

Ismét helyet kap a „Civil utca” a Szent István-napi rendezvénysorozaton Ópusztaszeren. A Csongrád Megyei Önkormányzat és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark közös programján idén is lesz lehetőségük a megyei civil szervezeteknek bemutatkozni, népszerűsíteni tevékenységüket. A jelentkezéseket augusztus 16-ig várják.

Hagyományteremtő szándékkal hozták létre a „Civil utcát” először 2008-ban a megyei önkormányzat és az Emlékpark közös augusztus 20-i rendezvényén. A megye civil szervezeteinek idén is lehetőséget kívánnak biztosítani önmaguk és tevékenységük bemutatására. A Szent István-nap kiváló alkalom erre, hiszen az ünnep évről-évre ezreket vonz a parkba. A „Civil utcában” alapítványok, egyesületek, civil szerveződések mutatkozhatnak be, ismertethetik meg tevékenységüket a látogatókkal. Ehhez a szervezők a park területén két, egyenként 30 méter hosszú, felnyitható oldalú sátrat, közel kétszáz fő kiszolgálására alkalmas asztalt és padokat tudnak biztosítani. A civil szervezetek ezeket saját ízlésük szerint tehetik érdekessé: feldíszíthetik, berendezhetik. A civil szervezetek jelentkezését 2010. augusztus 16-án, 16 óráig várja

Szabó Anett

kabineti referens a 06-20/809-78-38-as telefonszámon, vagy e-mailben a szabo.anett@csongrad-megye.hu címen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.