Közélet

Adománygyűjtés az árvízkárosultak javára a Szent István napon

Adománygyűjtés az árvízkárosultak javára a Szent István napon

2010. augusztus 13., péntek
Adománygyűjtés az árvízkárosultak javára a Szent István napon

Egy kiló kenyér árával is lehet segíteni

A Máltai Szeretetszolgálat szegedi csoportjával együttműködve csatlakoznak a Csongrád megyei Szent István-nap szervezői az Együtt az ország programban meghirdetett adománygyűjtéshez. Az Összefogás napján az ópusztaszeri emlékparkban a főpénztárnál elhelyezett gyűjtőpontnál lehet majd adakozni. A befolyó összegből elsősorban építőanyagokat vásárolnak az árvízkárosultaknak.

A Máltai Szeretetszolgálat országos gyűjtéséhez csatlakozik a Csongrád Megyei Önkormányzat és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark közös augusztus 20-i rendezvénye. A Csongrád megyei Szent István-napon befolyó összegből elsősorban építőanyagot, valamit a mindennapi életvezetéshez nélkülözhetetlen háztartási gépeket juttatnak az árvíz sújtotta települések lakóinak. Augusztus 20-án a gyűjtőpont a főbejárat közelében kap helyet, de a szeretetszolgálat formaruhába öltözött munkatársai a park területén is folyamatosan végzik figyelemfelhívó, tájékoztató munkájukat. A szervezők azt kérik, hogy aki csak teheti,

Szent István

és az új kenyér ünnepén legalább egy kiló kenyér árával (kb. 200-300 Ft) járuljon hozzá a gyűjtéshez. Az adakozók a felajánlásért kiscipót kapnak ajándékba a helyszínen. Aki nem Ópusztaszeren tölti a nemzeti ünnepet, de szívesen csatlakozna az Összefogás napja alkalmából meghirdetett adománygyűjtéshez, annak figyelmébe ajánljuk a szeretetszolgálat erre a célra létrehozott bankszámlaszámát, amelyre az árvízkárosultak javára felajánlott összeget lehet utalni: OTP Bank 11784009-20200673.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.