Közélet

Adatgyűjtéssel vádol a Jobbik (FRISSÍTVE)

Adatgyűjtéssel vádol a Jobbik (FRISSÍTVE)

2010. augusztus 2., hétfő
Adatgyűjtéssel vádol a Jobbik (FRISSÍTVE)
A „Kubatov-rendszer” továbbépítéséről beszélt hétfői sajtótájékoztatóján a szegedi Jobbik alelnöke, Varga Antal. Mint elmondta, pénteken Kecskéstelepen tartott lakossági fórumot Nógrádi Zoltán fideszes országgyűlési képviselő, Mórahalom polgármestere. Varga Antal szerint nem politikamentes egy olyan rendezvény, melyen bemutatkozási lehetőséget kapott Nógrádi Tibor, aki a Fidesz színeiben fog indulni az őszi önkormányzati választáson, és aki egyben az országgyűlési képviselő rokona.Varga beszámolt arról, hogy egy egyesület létrehozása is szóba került a fórumon, melynek elsődleges céljaként Nógrádi Zoltán azt nevezte meg, hogy aláírásokat gyűjtsenek a kecskési posta bezárása ellen. Varga szerint ez a „Kubatov-rendszer” továbbépítése, ugyanis a Fidesz címlistáját akarják ezúton bővíteni.

Nógrádi cáfol

Nógrádi Zoltán portálunknak elmondta, hogy pénteken valóban megalakult a Kecskési Civilek Egyesülete. Ennek az a feladata, hogy a Kecskéstelepen élők ügyeit vigye. Ezek közül most kiemeltnek tekintik a kecskéstelepi véderdő megmentését, a pelyhedző nyárfák kiirtását a környékről új fásítással egybekötve. Az egyesület harmadik célja pedig valóban a posta megmentése. Nógrádi Zoltántól megtudtuk, hogy felröppent egy hír, mely szerint el akarják költöztetni a kecskési postát egy multinacionális áruházba. Kecskéstelepen több mint háromezren élnek, ezért állnak ki a megszüntetése ellen. Az egyesület létrehozásához történt meg a pénteki fórumon a tagregisztráció, vagyis nem a Fidesz gyűjt címeket. Felkerestük a Magyar Posta Zrt. sajtóosztályát, ott érdeklődtünk a kecskéstelepi posta sorsáról. Hüse Marianna szóvivő portálunkat arról tájékoztatta, hogy a Magyar Posta korábban valóban vizsgálta a Szeged kecskési posta helyzetét. Szeged 19 sz. posta bezárása, illetve összevonása egyik összefüggésben sincs napirenden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.