Bulvár

A rendőrség elfogta a szegedi gyilkost

A rendőrség elfogta a szegedi gyilkost

2010. augusztus 11., szerda
A rendőrség elfogta a szegedi gyilkost

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a tegnapi napon elfogták a szegedi gyilkosság elkövetőjét - közölte Pál János rendőrségi szóvivő.

Kedden délelőtt Szegeden, bejelentés alapján vonult ki a rendőrség egy Tisza parthoz közeli zöldövezetbe, ahol

egy 62 éves férfi holtestét

találták meg. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy Szegeden a vasútállomás mellett található egyik elhagyatott épületben a hajléktalan férfi emberölés áldozata lett. A minden részletre kiterjedő nyomozásnak köszönhetően a rendőrség felderítette, és elfogta a szegedi emberölés elkövetőjét, aki az elhunyt személy élettársa volt. A középkorú nő a bűncselekmény elkövetését elismerte, amely előzetes szóváltást követően hétfőn az éjszakai órákban történt, amikor egy késsel nyakon szúrta élettársát, aki a helyszínen életét vesztette. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a 61 éves elkövetőt, és kezdeményezte előzetes letartóztatását - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.