Bulvár

Újra torlódás alakult ki a röszkei határátkelőnél

Újra torlódás alakult ki a röszkei határátkelőnél

2010. július 8., csütörtök
Újra torlódás alakult ki a röszkei határátkelőnél

A Nyugat-Európából szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt csütörtök délelőttre újra torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelő kilépőoldalán – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

A Szerbia irányába igyekvőket nyolc sávon léptetik ki, ennek ellenére egyórás várakozásra kényszerülnek – mondta

Tuczakov Szilvána

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A határátkelő kilépőoldalán egészen vasárnap estig intenzív forgalom várható, ezért a gyorsabb határátlépés érdekében célszerű a tompai átkelőt választani, de a magyar és szerb állampolgárok a naponta 8 és 18 óra között nyitva tartó tiszaszigeti átkelőt is igénybe vehetik – közölte az őrnagy. Az előző hétvégén 130 ezren hagyták el Magyarország területét a röszkei átkelőnél, a határrendészek több mint 40 ezer járművet ellenőriztek. A határátkelőhelyen a következő hétvégén is torlódás várható a kilépőoldalon. Július utolsó hetétől két hétig mindkét irányban nagyon intenzív lesz a forgalom, augusztusban pedig a belépők számíthatnak hosszabb várakozásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.