Bulvár

Új autókat kapott a megyei rendőr-főkapitányság

Új autókat kapott a megyei rendőr-főkapitányság

2010. július 22., csütörtök
Új autókat kapott a megyei rendőr-főkapitányság

Csütörtökön 26 új jármű került a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságra – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezen autók „szolgálatba állítása” a 2006-ban indult gépjármű-beszerzési projekt soron következő állomásának tekinthetőek. További 26 személyautó amortizációs csereként került a megyei rendőri szervekhez, amelyek lényegében a napokban leadott járművek pótlására szolgálnak. Ezen újonnan szétosztandó gépkocsik – 13 Volkswagen Golf és 2 VW Caddy, továbbá 3 Skoda Fabia és 8 Skoda Octavia – maximálisan kielégítik a bennük utazók igényeit, hiszen passzív és aktív biztonsági berendezések, valamint kényelmi eszközök találhatók bennük. Méretük, befogadóképességük, felszereltségük alkalmassá teszi őket a szükséges feladatok ellátására. A gépjárműveket a főkapitányság egyes osztályai, valamint a rendőrkapitányságok veszik mától használatba. Közülük 18-at bűnügyi területen fognak használni. A gépkocsik kulcsait

Lukács János

r. dandártábornok, megyei főkapitány adta át a megye egyes szolgálatai és a rendőrkapitányságok vezetői részére. Reményét fejezte ki, hogy ezen korszerű járművek nagyban hozzájárulnak a gyors, hatékony rendőri munkavégzéshez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.